بیماری پسوریازیس کیم کارداشیان - An Overview

برخی داروهای محرک مانند لیتیوم، داروهای ضد مالاریا، کوئیندین و ایندومتاسین می‌توانند باعث تشدید بیماری شوند.

به رژیم غذایی خود برای حفظ وزن سالم بدن توجه داشته باشید و از مصرف غذاهای تحریک‌کننده پرهیز کنید

اما سایر عوارض شامل بی‌قراری، بی احساسی، تپش نامنظم قلب، ممکن است در ابتدا نمایان شود.

این‌که چه چیزی باعث این برانگیخته شدن و تحریک شدن سیستم ایمنی بدن می‌شود هنوز مشخص نیست اما استرس، اضطراب، آسیب‌دیدگی‌های پوستی، عفونت و تغییرات هورمونی می‌تواند باعث شعله‌ور شدن علائم پسوریازیس در افراد مبتلا به این بیماری شود.

این بیماری درمان قطعی نداشته و درمان ها صرفا برای کاهش و کنترل عوارض می باشند.

آبله میمون چیست و چه علائمی دارد؟ تاثیر واکسن آبله بر آبله میمون

تشخیص قارچ‌های پوستی اغلب شامل یک ترکیبی از بررسی بالینی و آزمایش‌های تخصصی است. در اینجا چند روش رایج برای تشخیص عفونت‌های قارچی پوست آورده شده است: معاینه فیزیکی دکتر پوست و مو معمولاً با معاینه دقیق پوست، ناخن‌ها و موها شروع می‌کند. آن‌ها به دنبال نشانه‌های مشخصی مانند قرمزی، ترک‌خوردگی، پوسته‌پوسته شدن، و تغییرات ناخن هستند. کشت قارچی در صورت لزوم، نمونه‌ای از پوست، مو یا ناخن آسیب‌دیده برداشته می‌شود و برای کشت در آزمایشگاه فرستاده می‌شود.

متفرقه: دیافورزیس، فورونکلوزیس، سندروم ترک، درد پهلو، سندروم شبه آنفولانزا

غذاهای غنی از زینک زینک نقش مهمی در سلامت پوست و تقویت سیستم ایمنی دارد. گوشت قرمز، مرغ، غلات کامل و حبوبات منابع خوبی از زینک هستند. محدود کردن قند و کربوهیدرات‌های تصفیه‌شده قند و کربوهیدرات‌های تصفیه شده می‌توانند التهاب را تحریک کرده و به رشد قارچ‌ها کمک کنند. کاهش مصرف این مواد غذایی ممکن است به کاهش عفونت‌های قارچی کمک کند. نوشیدن آب کافی هیدراتاسیون مناسب به حفظ سلامت پوست و دفع سموم از بدن کمک می‌کند. همچنین، مشورت درمان پسوریازیس با یک متخصص تغذیه یا پزشک برای دریافت راهنمایی‌های دقیق‌تر و شخصی‌سازی شده می‌تواند مفید باشد. این تغییرات در رژیم غذایی باید به عنوان بخشی از یک برنامه درمانی جامع در نظر گرفته شوند و نه جایگزین کامل برای مشورت پزشکی و داروهای تجویزی. آیا قارچ پوستی در مادران شیرده خطری ایجاد می‌کند؟

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

– درمان مناسب: پس از تشخیص، پزشک ممکن است درمان‌هایی نظیر داروهای ضد قارچ، کرم‌های ضد کنه، یا داروهای ضد التهاب تجویز کند.

چنین عواملی فرد را مستعد بیماری کرده و فشارهای روانی نیز شروع بیماری را تسهیل می‌کند.

کلوزاپین در بیماران مبتلا به تشنج کنترل نشده، بیماران مبتلا به بیماری‌های خونی میلو پرولیفراتیو و آگرانولوسیتوز ایجاد شده در اثر مصرف قبلی دارو، منع مصرف مطلق دارد.

لیزر، اشعه ماورا بنفش تولید می‌کند که طول‌موج آن مشابه طول‌موج‌های کوتاه است. لیزر درمانی با نور لیزر شدید کارکرده و پسوریازیس خفیف تا متوسط را بدون آسیب دیدن پوست سالم اطراف آن درمانی می‌کند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *